140 views

Bästa Peer-to-peer-programvaran Avsedd för PC: Kopiera Filer Online

Att överföra datafiler från en dator till en annan med webben är bäst att slutfört genom underbara applikationer. Dessa är i allmänhet vanligtvis cloud lagring. Vilken vanligtvis programvara to choose för File Sharing.

Det enklaste sättet att överföra filer i ett dator till en annan är med hjälp av särskilda program. Fildelning application is vanligtvis virtuella datarum cloud lagring to laddar upp the filer då tillåt andra att nedladdning dem. Här är några av de mest populära programmen (vissa kan laddas ner och många arbetar online) för Peer to peer.

Introduktion

Tack vare smartphones och bärbara datorer, vi har blivit mer mobil: vi har blir av med kablar, tjocka mappar med papper och packaging with images. Det är mycket bra när allt som krävs är hålls in en säker plats as till hands – och detta är säkert inte en fantasi, utan en verklighet.

Det finns helt gratis moln leverantörer online där man kan kan ladda ner de obligatoriska filerna för att frigöra hårddisk utrymme. Detta betyder att du kommer att ha användning av dem kommer från alla enhet, kunna prata om dokument med två klick, och handle kollegor över en bekväm -plattform.

pCloud

pCloud är mestadels en säker moln tjänst där du kan lagra och främja filer. I gratis edition har du 10 GB av lagring tillgängligt, och betalda versioner upp till 2 TB. Dessutom , finns det avgifter för grupper – ca. 4 användare, och för företag – med en ökning av lagringsutrymme.

HUGE

MEGA kan beskrivas som pålitlig företag för att hålla information och ett kommunikationsmedel inuti molnet. Med säker end-to-end-kryptering du kan dela filer, arbeta tillsammans och ringa ljud och video i chattar.

Dropbox

Dropbox är en fantastisk arbetsyta och moln lagringsutrymme där du kan butik dokument och marknadsföra tillgång med kollegor och partners. Nedan är det bekvämt att att} dela länkar med giltighet eller kanske i seite an seite att arbeta med de allmänna datafilerna, skydda dem, och behålla dem avsedda för en obestämd period.

Google Drive

Google Travel är en cloud lagrings program på Googles plattform. Det är verkligen lämpligt för personligt bruk och affärsorganisation: det erbjuder användare med länkar, effort, redigering och data sharing.

OneDrive

OneDrive är Microsofts moln lagring för hem och företag. Keep filer och foton inuti molnet så är de definitivt nära till hands. OneDrive ger gränslös fjärrkontroll access med another nivå av skydd för dokument eller hela mappar.

iCloud

iCloud är normalt Apples impair lagring som ger dig användning av dina multimedia filer, bilder och filer från i princip vilken enhet som helst. Molnet låter dig använda integrerade applikationer, retail store och retriever lösenord utan alla produkt.

Låda

Låda – något där du kan återförsäljare dokument, bilder, videor, och så vidare Applikationen är på alla enheter, data är vanligtvis lagrad fast genom tvåstegsautentisering och kryptering från-anslutningen.

VDR

Virtuella data-rummet är en webb lagring och samarbete datorprogram tillgängligt på virtually any enhet. Med vdr du kan faktiskt dela data, visa, modifiera dem när som helst och nedladdning hundratals filer på en gång.

Slut

Fildelning Program kan användas kommer från vilken system som helst} , så de important filerna är bekväma att “få” eller send out – the main thing är att ha tillgång till internet.

Datafil lagring tjänster är bekvämt för personligt bruk apply och business. Du kan publicera ett organisera av vänner och familj foton, personliga dokument, och i många fall shopping prospektlistor. Och de kommer att stödja entreprenörer spara dyra webbservrar, optimera projektet ett fjärr team och har absolut pris för att göra detta till klienter.

 

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.